onsdag, mars 28, 2007

Purple MusicPurple Music

Ukjent Prince fra en gang tidlig på åttitallet der han bare leker seg på en trommemaskinbeat i drøye ti minutter. HELT fantastisk.

Cloreen Bacon Skin

Denne gangen går han bananas med et trommesett og en bass i drøye 15 minutter, mens han verbalt mishandler en dame ved navn Cloreen i et voldsomt psykopat-angrep. Omtrent midtveis går han over til en kar ved navn Alfred. Hvis låta over bobler over av kreativitet er vel dette først og fremst galskap. God fornøyelse!

9 kommentarer:

helefitta sa...

"purple music" er fantastisk, sjekk også editen på secret mixes & fixes. synd at den editen er så kort, noen burde lime sammen den og originalen til et tolv minutters monster. kanskje når jeg endelig får meg maskin igjen til neste måned ...

J.scrilla sa...

Takk for tipset!

Øyvind sa...

hvordan får man fingra i secret mixes & fixes, martin? Og vet du når låta er spilt inn ca?

Anonym sa...

B2 = Tom Tom Club "Wordy Rappinghood"

skjerA?

Eirik sa...

Tror låta skulle egentlige være med på 1999-albumet. Det blir vel 1982?

helefitta sa...

Øyvind: de har hatt dem inne på både turntablelab og twilight76.com
(hvor jeg kjøpte dem), men Luke Jayy kjøpte vel sine på discogs.com, så da er de vel utsolgt, sjekk discogs, musicstack og lignende, de er langt fra umulige å få tak i. Og jepp, ifølge mine kilder også er låta visstnok et outtake fra
"1999"-albumet, og spilt inn i 1982.

og den med "wordy rappinghood" jo fra en seinere secret mixes (men
jævlig fet den òg, faktisk kan jeg anbefale alle utgavene av den serien der).

Øyvind sa...

Det lager jo mening at den er en outtake fra 1999. Mange låter på det albumet som er smidd over den samme lesta, med en trommemaskin-beat som går og går og prince som sprinkler infallene sine oppå (ikke så ulik All the critics love you in NY f eks). Det har vokst på meg opp gjennom åra det albumet der gitt, men denne låta tar jo ut stort sett hele albumet, kanskje med unntak av nevnte "all the critics" og fabelaktige "lady cab driver".

Anonym sa...

Når det kommer til Prince liker jeg stort sett Purple Rain og Kiss, spesielt Tom Jones versjonen. Den er kjempefin.

Anonym sa...

Prince er best på mute.