torsdag, mai 03, 2007

Hoooove!

Lil’ Wayne (US), Remy Ma (US) og Stephen Marley (JAM) bekreftet. Paul Wall kansellert.
Det er solide saker vår mann Toffen kan gå ut med denne gangen. Lil’ Wayne er en av de hip hop-artistene vi har fått flest forespørsler etter, og det er ikke så rart: Det sier litt om statusen hans akkurat nå at musikkbladet XXL har satt hans neste album på førsteplass på den prestisjetunge lista over Top 10 Most Anticipated Albums of 2007. Den lille New Orleans-muskelbunten har hodt på i ti år, noe som er lenge innen hip-hop. I dag er han en av verdens desidert hotteste og mest relevante rappere.

Og så til den dårlige nyheten. Paul Wall på grunn av en forskyvning i turneplanene sine, kansellert. Dette skyldes en større turne han skulle på sammen med bl. a. Fall Out Boy. Denne ble nylig flyttet fra mai til juni, og lot seg ikke kombinere med hans planlagte Hovekonsert. Toffen synes det er veldig synd at Wall nå har kansellert:

Hentet fra hjemmesiden til Hovefestivalen. Ordet på gatene har vært at UGK skulle erstatte Paul Wall, noen som vet noe mer om dette?

Les mer på Stress.no

6 kommentarer:

$104N sa...

hurra.

chob sa...

haha for et lættis bilde.

ironiskt at subkulturen med så mye homofobi altid klarer å ha de mest bøgete bildene!

Anonym sa...

chobofob!!

Anonym sa...

"ironiskt at subkulturen med så mye homofobi altid klarer å ha de mest bøgete bildene!"

Gutta er så jævla high på seg selv, så når de stiller seg ut i beste 300 stil er ikke det så rart...

annet sa...

anonymofobi

Leif sa...

Kommentar til UGK-spekulasjonen...hadde ikke forundret meg om UGK hadde erstattet Paul Wall. Texas-guru Matt Sonzala har sykt bra relationship med Toffen, og han representerer jo ogsaa UGK. Var jo slik Quart ordnet Devin paa to dager i fjor...