mandag, mai 07, 2007

It's on Hammis

Video-planlegging i London forrige uke.


Vi lager ny Chris Lee-video, og etter suksessen med Nightlife, ville vi latt noen andre enn Kristian Hammerstad lage oppfølgeren? Selvfølgelig ikke. Kristian var i eksepsjonelt godt humør da vi møtte ham i London, og hvem kan klandre ham når han er nyforlovet, har vunnet nok en pris for sitt grensesprengende arbeid med bandet Subtle (sammen med animasjonskollektivet SSSR, se under), og blitt slått til ridder av dronningen tidligere denne uken. Ok, jeg ble litt carried away på det ene av punktene (det er en god stund siden han ble forlovet). Hvis du vil se hva Kristian driver med for tiden kan du for eksempel se på Beckham-filmen her under ”athlete stories”, hvis du ikke allerede har sett den på kino eller TV.

Hammerstad og hans smellvakre forlovede, Debbie.

Ny pris til tre dyktige karer: Animasjonskollektivet SSSR.

Lørdag hos Passion Pictures. Passion er Kristian og SSSRs største oppdragsgiver.

Vi møtte Kimberly fra The Voice i hennes andre hjem (altså London), som bisto med uvurderlig konsulenthjelp på produsentsiden med sin know-how både som TV- og forretningskvinne. Takk skarru ha!

Hyde Park søndag.

Når man henger noen dager i London kommer man ikke unna pirat-radio og grime. Kristian hadde 7-tommeren til Dan le Sac VS Scroobius Pip liggende på kontoret, sjekk ut videoen her:"Thou Shalt Always Kill" er jo en ganske morsom sak, og kan kjøpes her, både på sjuer og nedlasting.

øyv st. laurent

Ingen kommentarer: