mandag, mai 07, 2007

Mandagsmixtapes


Philaphornia! Kurupt har tatt Philly-trioen Tangled Thoughts, som består av Tek, De og Cas, under sine vinger og gutta er ute med en liten oppvarmer til debutskiva "Philly 2 Cali", som slippes 22. mai. Dubcnn lar deg laste den ned her: Tangled Thoughts - T.H.O.

Paul Walls gruppe Expensive Taste, som består av han selv, en som heter Skinhead Rob og Blink 182-trommis Travis Barker, er ute med en mixtape i samarbeid med DJ Skee. Har ikke fått hørt på den (vet ikke om jeg kommer til å gjøre det heller), men kunne lese meg til at Travis Barker står for mye av produksjonen, sjekk den ut: Expensive Taste

Noe som kanskje er litt mer interessant er at favorittbriten Kano er ute med en mixtape: Kano Mixtape. I tillegg kan vi by på en fin reggaemiks (takk, Tonje).


Til slutt, for å mykne overgangen til en ny uke. Videoen til "Can U Believe", den tredje singelen fra Robin Thickes flotte album "The Evolution of Robin Thicke".Tracklist for Tangled Thoughts:

01) Kurupt Intro
02) Money Man
03) Roscoe Intro
04) Young De Freestyle
05) Hatin' On A G (Feat. Goldie Capone & TK (of G Hoodfellas))
06) Kurupt Speaks
07) Do What I Feel '07 (Feat. Kurupt & AK)
08) Teknizzle Speaks
09) Got That Work
10) Kurupt Skit
11) Casanov & Teknizzle Freestyle
12) Gail Gotti Speaks
13) Bossin' (Feat. Kurupt & Gail Gotti)
14) Kurupt Live On The Set
15) Can't See Us(Feat. Kurupt, AK & N.U.G)
16) Roscoe Speaks
17) Goin' To California
18) Kurupt & Roscoe Outro

2 kommentarer:

hater sa...

robin-eat-a-thick-fuckin-dick

Basmo sa...

Ahh.. Mandager er fine på blogen. Snakk om trivelig reggaemix, og Kanos Layer Cake er finfin.

Hater: bli litt tryggere på den maskulinitet nå. Tørr å kjenn litt på følelsene dine og hør en gang til. Du vet du liker det.