onsdag, juni 27, 2007

Første oppdatering fra Hove pt.1

Her er første oppdatering fra Hovefestivalen. Tirsdag regnet det som faen, men det ser heldigvis litt lysere ut i dag. Vi sliter litt med internettilgang siden vi bor på en hytte uten nett, men vi gjør det vi kan for å oppdatere bloggen.

I går klarte vi til slutt (etter MYE pes) å komme oss inn, noe som burde vært litt lettere. Vi har troen på Hove, men det er mange ting som ikke fungerer som det skal. Mangel på informasjon har vært et gjennomgående problem helt siden nettsidene kom opp. Det er synd å se at dette ikke har blitt noe bedre her nede. Ingen av vaktene vet noe som helst om noen ting, det mangler skilt overalt (spesielt utenfor) og parkeringen er et mareritt uten like. Buss og taxi er også et problem hvis man vil komme seg til og fra uten å kjøre bil selv.

Når det er sagt så er det selvfølgelig noen hyggelige overraskelser her nede også. Øl og mat er lett tilgjengelig og det koster 50,- for et bra måltid og 50,- for en øl (0,5 til og med!). Bookingen vet vi jo er bra, og området er dessuten dekorert med mye flott graffiti. Bilder kommer selvfølgelig etterhvert, men noen umiddelbare favoritter er: Ghetto, Arime, Neks, Optik, Farfar og Goal.

I går så vi Chromeo, Clipse, CSS, Klaxons, King Midas og Kaiser Chiefs. Her i gården var det stor stas å se Clipse og Chromeo, men resten av ovennevnte leverte også bra sett.

Under følger bilder.Ingen kommentarer: