fredag, oktober 12, 2007

Alkohol

Da er endelig Chris Lee tilbake på veien igjen med Skandinavias råeste live-artist. Med hjelp fra de gode folka i Timbuktus profesjonelle turnémanagement, og vårt eget suverene bookingbyrå Tornado, fikk vi skviset oss inn på det lille som var igjen av plass på scenen etter at Timbuktu og Damns utstyr var satt opp. Chris Lee leverte et sett med nye låter for ubeskrivelig fulle Bø-studenter, selv vår rutinerte kompis Timbuktu var lettere sjokkert over Bø-folkets innsats, alkoholmessig.

Her er noen bilder fra turen:


Slik kan de se ut når Chris Lee, og bandet hans, varmer opp til konsert:


Og her er en liten smakebit av tittelsporet til Chris Lees kommende album "Worry No". Som de fleste trolig har fått med seg har albumet blitt utsatt, offisiell release-dato er nå 14. januar. Singelen "Weak" var forrige uke en av de fem rasket klatrende låtene på norsk radio, og hadde denne uken bykset ytterligere opp på Hit 100-listen.


Timbuktu og Damn!:


Det er tilfeldigvis et kjennetegn for Chris Lee, og alle hans musikere, at de ikke bare er svært dyktige, de er også godt over gjennomsnittet pene. Dette gjelder også når Chris Lee på fredag skal gjøre en eksklusiv opptreden i bystyresalen i Oslo Rådhus (19. oktober kl 12), i forbindelse med Oslo Innovation Week. Denne gangen har han nemlig med seg Anja og Tove på cello og fiolin. Chris Lee har blitt invitert siden han er en mann som ikke bare forvalter sitt musikalske talent på en god måte, men også forvalter egenetablerte virksomheter knyttet til musikken. Her er Axel, Tove, Anja og Chris i studio fredag ettermiddag:
Chris Lee, Luke Jaywalker, Axel Ramfjord og Maya Vik varmer opp for Timbuktu i Ås i kveld. Det er jo bare en svipptur ut av byen, og en fin oppvarming til Ballin' on a Budget. Ses i kveld!

øy

2 kommentarer:

Anonym sa...

Genialt med trommer live ass!

Anonym sa...

timbuktu suger hesteræv! go go chris!! get that cheddar.