tirsdag, oktober 23, 2007

Ungt Entreprenørskap

Siden kameraet mitt har blitt borte blir dette en noe amputert oppdatering fra diverse evenementer den siste uken. Til gjengjeld har jeg bøffet et par bilder fra Camp Lo’s fabelaktige Oslo-konsert fra Stress.no’s ”bildeboost” (som de selvfølgelig kaller det der).

Her er ”Kimberly Kweli”, som Stress kaller henne, på Camp Lo-konserten. Bildet under er Kimberly fra forsiden til Her og Nå etter et romantisk overfall fra Gwen Stefani, og i kommende Spirit blir spørsmålet om hennes link til Chris Lee reist. Hva er historien her? Vel kanskje svaret kommer i ”på skrivebordet”-spalten i det nye Farojournalen, eller på denne bloggen, vi får følge med.


(foto: Kurt Pedersen)

Torsdag var Chris Lee og undertegnede på Bjørnholt Skole, i forbindelse med en forretningsplan-konkurranse blant 10 videregående skoler. Her schoolet vi kidsa i hvordan man driver egen business, og hva man bør tenke på hvis man skal leve av det man interesserer seg for.

Vi presenterte også historien bak Chris Lee's rise to fame, og spilte radiosinglene og viste videoene. Vi har egentlig sagt det vi vil si i p3-debatten, men: Mats, du er ett av de beste menneskene som noen gang er satt til å luske rundt på jorden, og jeg gleder meg til middag på torsdag, men dersom 16- til 18-åringer i Oslo i det hele tatt er en målgruppe for p3, så har dere en kjempejobb. De fleste av disse videregående-elevene hadde hørt "Nightlife" fordi de hadde sett videoen på The Voice. Ingen hadde hørt "Weak". Da vi sa den gikk to ganger hver dag på p3 var det noen som etter hvert sa ”jeg kjenner ingen som hører på p3. Jeg har prøvd å høre på det et par ganger, men da var det bare sånne rare sanger”. Dette var ungdommer fra forskjellige steder i Oslo og Akershus, fra Bjørnholt til Lambertseter til Sandvika. Ut ifra det jeg lærte på BI skal det ganske mange markedsføringskroner inn for å endre så satte forbruksmønstre som de vi var vitne til her. Men lærerne hadde hørt den. Og det er de som kjøper plater, så ikke misforstå, p3 er svært viktig for oss. Herlig med A-listing av MadCon!

Chris Lee var forøvrig gjest hos Pia på p3 lørdag kveld, opptaket ligger på NRKs hjemmesider.

(foto: Stress.no)

Øy

2 kommentarer:

Anonym sa...

På høy tid med A-listing av Chris Lee også!

Anonym sa...

Eneste gangen jeg har digga å se på Kimberly var gangen hun spurte Promoe hvem Rupert Murdoc var, og fikk til svar at det var hennes arbeidsgiver. haha