torsdag, november 29, 2007

Intervju med North Phillys fineste!


To Philly-album har droppet hittil i fjerde kvartal - regner med dere er oppe på dem? Her er et fint intervju med Peedi, som etter planen skulle slippe sitt soloalbum vinteren 2007, med Take Me Home som første singel. Har noen en slippdato for The Prince of The Roc- fortell! Intervjuet er verdt en lytt, selv om det er noen måneder gammelt. Peedi forteller om oppvekst og mammaen sin, om The Roots, fengselsoppholdet og at han var en Dracula-fan i minst ti år. ...men kanskje viktigst anekdoten fra en Halloween-fest hvor Freeway var uten dame - men med skjegg? - droppet dansen og heller slo seg løs på dansegulvet med ninjabevegelser - utkledd som en ninja.

Trykk her

Bonus audio

P.S: Noen som husker One for Peedi-videoen, med en dansende CEO fra Harlem? Her.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dere må seriøst slutte å skrive engelsk på norsk."..har holdt det nede for Blodbyen siden 1994" og "regner med dere er opp på dem?". Hva faen!? Det er stygt. Håper dere gjør det med en form for glimt i øyet, men tatt i betraktning at dere gjør det i nesten hvert innlegg, tviler jeg på at det er tilfelle.

Ketil sa...

Vi gjør det nok med en form for glimt i øyet. Litt enig med deg i "holdt det nede", mindre enig i "oppe på dem". Ellers synes jeg oversettelser av engelske, her vel oftest amerikanske, er morsomt. ...men noen ganger kan det selvfølgelig se slitt ut.

Leif sa...

Hehe, litt motsatt av deg Ketil så synes jeg å holde det nede høres greit ut, mens oppe på dem er litt fjernt...men enig i at slike oversettelser hører hjemme på en side som denne - er jo SELVSAGT med et glimt i øyet...;)