søndag, november 25, 2007

"Oslo" is the label that paaaays Chris

Har du lagt merke til at Chris Lee baller mer og mer for hver gang du ser ham på byen? At han oppfører seg som om penger ikke er en ting? Neivel, da er det vel lenge siden du har vært på strippeklubb.

Her har du grunnen:Oslo Records is a record label founded to exploit the musical talent of Chris Lee exclusively.

Oslo Records is all about raw talent and good music, never about bullshit. This is why we are dedicated to work with one of the greatest musical talents ever to emerge from Norway.Worry No 14. januar

Jaywalkers

Chris Lee

Rune B Vestgående Spirit

Texas Girls

jaywalkers2

Oslo Music Week

Chris Lee

Magdalena

Fontana

Quart

Chris Lee

Tjøme

Nightlife
Nightlife
OR-logoSH
Bø
www.myspace.com/chrisleespace

Chris Lee

SF Baby

Quart

Åsane

Chris Lee

Chris og Torgeir

Chris Lee Studio

Oslo


Oh, one more thing:

To all you artists out there, who don't wanna be on a record label where the executive producer's...all up in the videos, all on the records, dancin'...then come to Oslo Records!

Besøk Oslo Records på Myspace og på Facebook.

16 kommentarer:

joey saza sa...

han henger ikke på de strippeklubbene jeg henger på

Anonym sa...

Oslo Records is da Future...;)

Anonym sa...

Ærlig talt, denne Chris trenger en stylist gjør han ikke? Polo og Lacoste er jo lekkert det, for all del, men likefullt får han det ikke helt til i klesveien. Og det er tross alt viktig.

Øyvind sa...

yo.. anonym, er det deg Jan Thomas? Sjekk ut noen motesider i stedet!

Anonym sa...

Faen, jeg er avslørt. Men JAYWALKERS er noen jævla jålebukker de og. Bare en liten hårstuss er vel ikke for mye å be om vel.

Chris sa...

Jan Thomas: Sleng opp tips! Jeg står helt desperat foran speilet nå og veit faen ikke hvor jeg skal starte en gang..-Chris Lee

Anonym sa...

Det er jo lettere å slenge dritt enn å komme med gode råd naturligvis, men jeg gjør et forsøk: Du må rett å slett dyrke frem en stil. Jeg foreslår noe old-school og litt militant, men likefullt neat og preppy. Ikke slappe jeans, men stiv kvalitet. Og brunfarger med kanskje en detalj i newravefargesfæren. Fjonge sko uten fjortis/bloggbilde-preg. Men sneakers naturligvis, ingen flate bogstadveien-modeller.

Anonym sa...

Hahahaha ! Viktig med fjonge sko ass. Jævla viktig!

øyvind sa...

hahaha!! og jeg har noen forslag til kostholdet ditt, kristoffer, gjør som jan thomas:

- Det første jeg gjør er å drikke en liter vann, deretter lader jeg opp med omega tre-vitaminer. Jeg spiser to frokoster. Den første er en proteinshake, etter trening går jeg løs på minimum syv eggehviter og gjerne et kylling- eller kalkunbryst. Av produkter sverger jeg til La Prarie Foaming cleanser, toner og en oppstrammende underkrem. Ellers utfører jeg iløpet av året to dyptvirkende kurer som heter Strivectin og en annen kur kalt Mesore med ultralys.

Chris sa...

Haha..Liker spesielt: "Ikke slappe jeans, men stiv kvalitet". Har jeg fiksa med en gang. Gjør litt vondt i nutsa i starten, men venner meg nok til det. Bare viktig å plassere junior nøye i boksern før man drar på buksene. Blir bra det her JT. -CL

Leif sa...

Hvem faen er Jan Thomas??

Anonym sa...

"Vondt i nutsa" Ho ho. Bare le du, samma for meg. Du blir ikke stjerne når du ser ut som en studiomusiker. Med mindre du driver med hvit flinkismusikk og heter Donald Fagen eller noe.

Anonym sa...

Hahaha

Chris sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Chris sa...

Kan ikke du slenge opp et bilde av deg selv så alle får se hvordan det skal gjøres?

Anonym sa...

Nei, det våger jeg ikke. Og nå ble jeg litt skamfull, du kler deg jo langt mer sympatisk enn la oss si el Axel. Jeg prater bare tull når jeg tenker meg om.