torsdag, desember 20, 2007

Three Times Dope - i kveldDj Breakneck, Dj Hele Fitta og Luke Jaywalker spiller jula inn. På Dattera i kveld, fra rundt klokken 22.00 til vi blir kastet ut. Martin har skrevet presseskriv og Christian har laget nok en flyer som brenner! Takk.

"Oslos mest undervurderte klubbkonsept 2007 avslutter året med en hyllest til kvinnen, døden og sjøen på Dattera til Hagen. Forvent blek nord-engelsk postpunk fra perioden 1981 til 198KØDDA! Ha ha!

Luke Jayywalker, DJ Breakneck og Hele Fitta er hver for seg (og i konstellasjoner med diverse andre) tre av Oslos mest sentrale DJer i skjæringspunktet mellom hip hop og … annen afroamerikansk dansemusikk av den mer … OK DA, vi mener seff house og sånt som ingen hip hop-djs tok i med ildtang for bare noen få år siden. Som trio på Dattera Til Hagen får de en velkommen sjanse til å la ALLE fordommene ligge igjen hjemme, og spille akkurat det de vil. Det ender som oftest med at de setter på Armand Van Helden veldig høyt og blir veldig fulle. Er det liksom noe galt i det også, nå?"

1 kommentar:

Anonym sa...

fett forrgie gang jeg var der!