søndag, januar 13, 2008

Worry No


Vi har sagt det før, men nå ER virkelig ventetiden over. Mandag om en drøy uke, 21. januar, er albumet ute. Vi har fått platene, og koser oss med å bla i det flotte omslaget, som Johnny Jaywalker (Christian) og Martin Yang har laget.

Den nye singelen "Worry No" smalt rett inn på B-listen til NRK p3, og ble således den fjerde låta fra albumet som er listet på kanalen, før albumet er ute. Denne helgen lager vi video. Vi kan avsløre at fans av Talking Heads vil like videoen, og ut ifra bildene under kan dere kanskje gjette hva vi sikter til?

Som alle de andre medlemmene i bandet til Chris Lee er Maya Vik både veldig dyktig og veldig deilig, og her ser dere at hun og Chris Lee allerede har vunnet prisen for beste video:
Sånn ser trommis Karim ut når han hører Snoops "Sexual Eruption" for første gang:


Fra settet til videoinnspillingen:Hvis du er nysgjerrig på albumet er det faktisk mulig å forhåndslytte på alle sporene ved å laste ned ringetonene, du som leser av Jaywalkers-bloggen blir den første i verden som får mulighet til dette. Her er tracklisten, send melding til 2225 med kodeordene under:

Safety Precautions: CLEE 1
Weak: CLEE 2
Get Life: CLEE 3
Worry No: CLEE 4
On Me: CLEE 5
Nightlife: CLEE 6
100 Days In A Row: CLEE 7
Still The Same: CLEE 8
Crawl Back: CLEE 9
No Sleep: CLEE 10
All In My Head: CLEE 11
Not About Love: CLEE 12

Altså CLEE "spornummer" til 2225.

ØY

1 kommentar:

Play Arcade Games sa...

pen blog med mye bra innhold, keep up the good work som de sier :)