tirsdag, februar 12, 2008

Ebony Bones på Blå!Ebony Bones spiller på Blå imorgen (torsdag 14. Februar). 100 kroner i døra og kun 200 billetter til salg. Heldigvis for deg kan du få deg noen billetter her. Hvis du er en av de snilleste/søteste/flinkeste/kjappeste/ryddigste/deiligste leserene vi har - så sender du en mail til bielke (at) gmail.com innen dagen er over. Olle Abstract, Diskjokke & Vinny Villbass spiller før og etter konserten så dette blir gøy.24 årige Ebony Bones startet sin karriere som skuespiller i den engelske såpeserien Family Affairs.Etter hvert tok hun med seg laptop og begynte å lydisolere omkledningsrommet på settet. Fra da av var det musikken som gjalt.

Ebony Bones slapp sin debutsingle ”We Know All About You “ 26. November I fjor. Selv kaller Ebony låta for en “Do it Yourself greie, den er nedstrippet, rå og pågående”. Grace Jones og Don Letts har sett Ebony Bones (med 8 mann på scenen), de har spilt support for Basement Jaxx og hip hop stjernen Timbaland er fan. Timbaland bryr seg så mye at han går rundt og prater varmt om Ebony Bones i statene

Noen har omtalt Ebony Bones og hennes opptredener som en slags Harry Potter med vagina. Andre har sagt at det føles som å se en mix av M.I.A og Talking Heads. M.a.o er dette noe vi helt sikkert kan glede oss til.

I slutten av november spilte BBC Radio 1 ”We Know All About You” under vignetten ”The Hottest Record In The World”.

Live er Ebony Bones ett orkester med 8 mann på scenen. Det er viltert og har en burlesk følelse, ofte har også publikum på seg masker. Ganske dedikerte fans, med andre ord.

Ebony Bones jobber nå med Richard X, mannen bak bl.a Sugababes, Kelis, Annie og Bertine Zetlitz største hit og produsenten Future Cut som nylig hadde 1. plass på engelske hitlister med debutalbumet til Kate Nash…..

Myspace

Hennes debutsingel:Den prisvinnende videoen som startet alt:

3 kommentarer:

Anonym sa...

yay!
vil bare kommentere her ved å fortelle at jeg er så sinnsykt stoka på at det finnes så ufattelig fete DJs som dere her i norge.
dere pluss teddy..! digger greia deres, keep the good work up!! :)

- alexandra/bergen

håper forresten dere kommer snart, utrolig py at det ikke ble noe av på soul city grunnet dritt vær

Anonym sa...

det ær så sjukt før att den førsta bilden på ebony nær hon sitter och æter chicken ser hon ut som en transa eller sån fuckdoll haha
But she is a pretty girl!

Play Arcade Games sa...

pen blog med mye bra innhold, keep up the good work som de sier :)