tirsdag, juni 24, 2008

En liten Hove-oppdatering


Jay-Z inntok Hove i går – jada, vi sitter på internett på Hove, ingen dager uten mulighet til å slenge anonyme drittmeldinger på bildeblogger – med et band bestående av Illadelph Horns, Dj Neil Armstrong fra 5th Platoon, trommeslager Tony Royster Jr. og selvfølgelig Mr. One Hit Away. Under konserten trodde jeg forresten det var El Michel Affair-Horns som var med Jay på denne europa-turnéen, noe som hadde vært morsomt siden det er samme hornrekke som The Menahan Street Band hvis låt Make the Road By Walking, er samplet på Roc Boys.

Selve konserten får Sigrid Hvidsten til å trille en sekser, Gucci en sterk femmer og en av Skjervold-søstrene gir samme antall øyne som den avgåtte Mr. Stress (Hvil i fred, Stress.no). Rave reviews som dem sier. Samtidig: Manglet det ikke like mye som vi fikk? Jay må gjerne spille Beware of The Boys, men da vil jeg gjerne ha en Can’t Knock The Hustle. Skal Jigga spille Numb/Encore bør også So Ghetto være med. Hvor var Biggie-tributen – så de av oss som aldri har sett ham, kunne føle litt Brooklyn-magi? Og hvor var muligheten for oss studiogangstere til å rappe Pimp C-verset på Big Pimpin’?

Hove er selvsagt ikke Madison Square Garden og norsk festivalpublikum er like selvsagt ikke like godt utdannet – Jigga fikk tross alt mest jubel for Umbrella-refrenget – men for en som aldri før har sett Hova live, sitter jeg igjen med følelsen at jeg manglet like mye som jeg, øhh, fikk.

(I tillegg til låtene nevnt i teksten, spilte Shawn med band ikke: Imaginary Player, Feelin’ It, The R.O.C, Change The Game, Streets Is Watching, Hey Papi, Heart Of The City, Dead Presidents, Politics As Usual, Friend Or Foe, Dope Man, Renegade og Parkin’ Lot Pimpin’.)

Sjekk ut hele, jævla Jaywalkers på Hove nå onsdag. Vi spiller fra klokken 17.00 til vi ikke får lov å spille mer.

(Foto: Anders Lindholm alias EyeCandy)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hva mener dere med hvil i fred mr.stress??

Anonym sa...

Sigrid Hvidsten ga en sekser og Charlott Lokland Pedersen skriver: "Han var i beste i hiphop-stil iført all den blingbling kun en av verdens fremste rappere forunt." ...bare i kulturavisa Dagbladet.

Anonym sa...

Hvil i fred Stress.no, ikke Mr. Stress.

Young L sa...

Word! Var ikke innom Hove (grunnet tull fra festivalens side), men tenkte nøyaktig det samme da jeg så han i Sthlm i forrige uke. Ikke det at jeg forventet Fade To Black tilstander, men forventet faktisk mer av kolossen fra det råtne eplet.

Play Arcade Games sa...

pen blog med mye bra innhold, keep up the good work som de sier :)