torsdag, januar 22, 2009

Ny musikk!

Eller, nye mixer i hvert fall. Bitch Boys er ute med en ny mix som du kan laste ned her, og svenske Steady Mobbins 90-talls New York mix kan du laste ned her (fint cover a gitt!). Blogg har gutta også fått seg.


Tracklist på siste mix:

Digable Planets-Myrtle Avenue (inst.)
ODB-Shimmy Shimmy Ya (acapella)
Blackmoon-Who Got Da Props
Diamond D-Confused (inst.)
Uptown-Dope On Plastic (acapella)
Biggie-Party & Bullshit
Junior Mafia-Get Money (inst.)
Camp Lo-Luchini (acapella)
Masta Ace-Born To Roll
Show & Ag-Next Level
Smif n Wessun-Wrektime
D.I.T.C-Internationally Known (inst.)
Lords Of The Underground-Lord Jazz Hit Me
A Tribe Called Quest-Excurtions
Apache-Gangsta Bitch (inst.)
Pete Rock & Cl Smooth-Take You There (acapella)
Jeru Da Damaja-Da Bitches
OC-Times Up
Raekwon-Incarcerated Scarfaces (inst.)
Lord Finesse-Hip 2 Da Game (acapella)
Beatnuts-Do You Believe
Organized Konfusion-The Rough Side Of Town
Nas-It Aint Hard To Tell
Jay Z-So Ghetto

Ingen kommentarer: