onsdag, mai 06, 2009

NY VIDEO FRA JØRG-1 "LAISA DET OPP"! CAPS LOCK!Vi jobber og leser til eksamener og den slags, så jeg bare copy/paster infoen jeg fikk på mail:

Joddski aka Jørg-1 fra Tungtvann er klar med sin første musikkvideo, etter å tidligere ha sluppet låta "Krig & Kjærlighet" med Michael Krohn fra Raga Rockers. Låta heter "Laisa Det Opp" og har med Magnus Eliassen (kjent fra Tungtvanns "2 Uka") på refrenget. Å "Laise Det Opp" betyr å dra i gang festen på Bodø-slang, og låta handler om et nachspiel etter Bodø Hardcore Festival 2007, hvor politiet ankom åstedet og ble møtt av 50 mann som sang Tungtvanns "Kjepper & Batonger" og Per Bergersens "Knut". Det hele ente med at en av de ivrigste unge punkerne heiv en murstein gjennom vinduet på politibilen. Han ble aldri tatt. Introen er hentet fra NRK Nordland,. og musikken er komponert av Bodø-produsenten Torsha.

Videoen er regissert av Frederic Esnault og i biroller finner vi folk som Petter Pogo (Jokke & Valentinerne) & Senjahopen, Olle Abstract, Chris Lee og Samsaya. Samt en del av Bodø Hardcore-miljøet som befant seg på det omtalte nachspielet.

"Laisa Det Opp" er andre smakebit fra Joddskis solodebut for Bonnier-Amigo, Krig & Kjærlighet. Plata ventes i August, og før det ser man Joddski med fullt band på bl a Ekstremsportveko i Voss og Trænafestivalen

1 kommentar:

Milla`s lille bobble sa...

joddskiii<3
fet blogg ^^