mandag, januar 11, 2010

G-Side til Oslo og Bergen i påsken!
Ja, vi vet. Andre har allerede fortalt det. Men vi må jo si fra vi også. Det var jo tross alt her inne dere hørte om G-Side, Block Beattaz og Huntsville, Alabama først. Først nå begynner verden å få øynene opp for dem. Hør for eksempel hva Jon Caramanica skriver i NY Times 6. januar 2010: "G-Side, Jackie Chain, Untamed, Paper Route Gangstaz, Block Beataz: last year hip-hop belonged to Huntsville, Ala."

Det er med andre ord nå dere skal skryte av at dere hørte om G-Side lenge før NY Times gjorde det, og ikke minst at det var her på Jaywalkersbloggen dere hørte om dem først. Passende da, at de starter turneen sin her i Norge, før turen går videre til København, Amsterdam og London.

Det viktigste er uansett at de kommer. Og jeg kan love at det blir litt av en fest. I Bergen spiller de på Garage langfredag, men her i Oslo braker det løs på selve påskeaften, nærmere bestemt på Blå. Med seg har ST og Clova blant annet CP fra Block Beattaz, DJ Dirrty fra Ballers Eve i NY og Huntsvilles uoffisielle ambassadør, Codie G.

Etter konserten blir det Club Juicy, der våre - og G-Sides - venner fra Southernhospitality i London, Rob Pursey og Davey Boy Smith, har lovet å spille plater sammen med Patski og Chris. I går ble det klart at også DJ Dirrty vil delta på Juicy-arrangementet. Alt ligger an til en uforglemmelig natt på Blå. Billettene koster bare kr 200 pluss avgift en slikk og ingenting! Og folk kommer fra hele Europa for å se dem her i Oslo, så sørg for å kjøpe billett tidlig.

For mer info, sjekk FB-eventet.

En Giraffo-teip som skal fungere som introduksjon for alle som bare har fått med seg det geniale gratisalbumet Huntsville International og som naturlig nok lurer på hva gutta har gjort sånn ellers er under arbeid, og slippes noen uker før konserten. Vi sees!

Ingen kommentarer: