mandag, august 09, 2010

Bei Maejor - Upside Down (mixtape)

"I love how you look with my boxers on / I feel like Dame Dash when the Roc was on! / Like I'm on the West Coast back when Pac was on!"

Jeg hadde tenkt å utbasunere dette her til sommerenes beste R&B-tape, men så kom jeg til å tenke på OG Ron C's Chopped & Screwed-versjon av Dreams Love-King, og tok meg i det. Derfor sier jeg heller at selv om Bei Maejor ikke er en fullt utviklet artist ennå, er han én som utvilsomt kommer til å sette sitt preg på R&B-scenen i tiden som kommer. Man kan lett høre hva han har hørt mye på, men samtidig er det en overskuddsfølelse her som så altfor ofte ellers er fraværende i R&B. Bei tar ikke stor risikoer musikalsk sett, men han skjønner viktigheten av gode konsepter og tøyer sjangeren akkurat så mye at den virker komfortabel heller enn trang. Den blir hans, snarere enn omvendt. Og vi triver oss i hans selskap. Skjønner? Gratis nedlastning her.

3 kommentarer:

ostesaks sa...

Øh, har du en link til den
chopped-versjonen av love-king eller er det kjøpevare? (googla for harde livet, men bare torrent-søl)

Giraffo sa...

Sure thing - jeg hadde lagt den ut på bloggy blogg hvis det ikke var for at Dreams advokater er all up on us like a monster truck. Men prøv denne: http://www.megaupload.com/?d=RGS4H810

ostesaks sa...

Stor takk. Fuck action 60 ja. Seksti. Tygg litt på den.