onsdag, september 15, 2010

Huntsville News - uke 37


Jackie Chain - Living It Up


Jackie Chain - Stalker

Mic Strange - Going Hard
Big Pope - Ready

To videoer og fire mp3'er i denne ukas utgave av Huntsville-nytt. Alle sammen er Block Beattaz-produksjoner, og alt er bra.

Den første videoen er en herlig og lenge etterlengtet video til det som burde vært G-Sides gjennombrudd i 2008. Videoen ble filmet nå i helgen da G-Side spilte i Tuscaloosa sammen med PRGz, Jackie Chain, DB49 og Yelawolf, som alle gjør fine gjesteopptredener. ST er regissør under aliaset Stephen Trillburge.

Video nummer to er av Jackie Chains nye Living It Up - som også finnes som mp3. Jackie har en hel mixtape med bare Block Beattaz-beats på vei, og det ser ut som om det er all grunn til å glede seg. Litt pussig å se ham kjøre radiobil, dog?

Den siste låta denne uken er en glemt liten ildkule fra Huntsvilles store sønn Big Pope, som dessverre er på vei inn i fengsel igjen for lang tid. Ta denne låta, som jeg oppdaget ved en tilfeldighet på en trapsntrunks-teip, som nok et vitnesbyrd om hvilken fantastisk artist han kunne være når han var fokusert og hadde riktig produksjon.

Til slutt vil jeg oppfordre alle om å sjekke ut den nye offisielle Slow Motion Sounds-siden. Her kan man, i tillegg til å snappe til seg godbiter man har gått glipp av, også bestille finfine DB49-t-skjorter. Jeg vil ha minst to.

Ingen kommentarer: