tirsdag, august 02, 2011

Solstikk på Stratos i morgen / Ny Prince-miks


Som forrige onsdag har vi med oss vår gode venn Skinny Friedman (Philadelphyinz). I New York, hvor han bor, er Skinny resident, med Sammy Bananas (Fool's Gold), på en av byens beste onsdagskvelder The Player's Club på Piano's. I tillegg står han bak to av de tryggeste havnene i en av våre amerikanske favorittbyer, Philadelphia, Hot Mess og Philadelphyinz (begge kveldene med DJ Apt One). Mer CV-fyll: Han driver plateselskapet Young Robots og er en die hard Pittsburgh Phillies-fan (de spiller baseball).

Over til kvelden: Etter at vi tok med Skinny til Arendal for to runder med Canal Street og Boogienetter, er han sikkert klar for å spille Moombathon og annen musikk ungdommen i Brooklyn og LES hører på for tiden. Så får vi stå for disco, rap og klassikere som vi pleier. En bra deal spør du oss.

Sjekk ut lyder og mer info her:

Skinny på Soundcloud

Philadelphyinz.com


Andre nyheter:

I fjor, i anledning Prince sin Bergenskonsert, satt vi sammen en Prince-miksteip vi kalte The Dance Electric. Nå som Minneapolis' største sønn endelig igjen spiller i byen vår (to ganger til og med), tenkte vi det var en fin anledning til å sette sammen en oppfølger. Så uten mer om og men og but' and if's; her er tracklisten til D.M.S.R og en nedlastingslink:

Dance.Music.Sex.Romance. by Jaywalkers

Prince - I Wanna Be Your Lover (Dimitri From Paris Edit)
Prince - Controversy
Prince - Dirty Mind
The Time – Cool
Sheila E. – The Glamorous Life
The Time – Get It Up
Prince – Head
Prince – D.M.S.R.
The Loudmouf Choir – Freaks On This Side
Prince – Life O’ The Party
Meli’sa Morgan – Do Me, Baby
Prince & Sheena Easton – Arms Of Orion
Prince – When 2 R In Love
The Family – Nothing Compares 2 U
Prince – I Love U In Me
Prince – Anna Stesia (Live)

Ingen kommentarer: