tirsdag, september 19, 2006

Luda & The Broad Street Bully



Vet ikke helt om jeg føler den nye grown and sexy stilen til Luda på coveret. Albumet slippes uansett snart og det virker ihverfall som musikken hans stort sett følger samme oppskrift som før, if it ain't broke...

Ludacris - Girls Gone Wild
Ludacris - Grew Up a Screw Up ft Young Jeezy

Apropos Jeezy, i siste nummeret av The Fader er det korte intervjuer med både han og Beanie Sigel som tydeligvis er kompiser ( "..we politic like gangstas do- no music talk"). Man har vel hørt hva Snømannen har å si en del ganger, men Beanie har ikke gitt mye lyd fra seg siden han i slutten av mai ble skutt og ga ut "Why Wouldn't I". Selv om Beans ikke snakker musikk med Jeezy så kunne han fortelle Fader at han jobber med et nytt album. Albumet skal i sin helhet produseres av duoen Dre og Vidal, som ihvertafll er ukjente navn for meg. Planen er visst også å hente inn philly soul legendene Ken Gamble and Leon Huff til studio.



"They don't sample, everything is played live. I was like, What's missing from music today? And it's the realness. I need all live instruments." (Beanie Sigel om Dre & Vidal)

Plutsellig virket den nye Juelz & Weezy mixtapen litt uinteressant, men her er den uansett. It's Weezy Baby, baby.
Weezy & Juelz - Face Off

Ingen kommentarer: