onsdag, oktober 10, 2007

Gwen Stefani konsert + afterparty m/ The Voice & Juicy på Cosmo, pt. 1Her kommer bilder og litt video fra gårsdagens Gwen Stefani-konsert i Oslo Spektrum. Konserten var så som så, utrolig pen dame, flink til å synge, men vi følte det overhode ikke. Du kan jo feks lese Aftenpostens anmeldelse her Senere var det The Voice-fest og afterparty med Juicy på Cosmo, veldig hyggelig!
7 kommentarer:

Drix sa...

Konserten var fet nok den.. må jo stå på gulvet å se og føle en sånn konsert! Kan ikke sitte langt oppe i veggen.. Noen konserter skjønner jeg at det er bra å sitte, men ikke denne.

Anonym sa...

fett at dere har så mye bilder alltid. Veldig kul video den første av Gwen Stefani.

Leif sa...

Hehe, var ikke der selv, men enig med drix om at dere ikke kan sitte oppe på bakerste rad og surmule på denne typen show;) Selv om dere fikk henne på ganske kloss hold likevel!

Espen sa...

Hvor mye kostet popkornet?

$$-BLiNG sa...

"Konserten var så som så, utrolig pen dame, flink til å synge, men vi følte det overhode ikke." go figure - haha mf gwen stefani

Anonym sa...

haha, prøv å stå på gulvet. Det var ingen over 15 der nede, og null alkoholtilgang...

Leif sa...

Believe me - jeg var på Britney i spektum i 2001, stod på føste rad blant 11-åringer og storkoste meg...hemmeligheten er å bli drita FØR man går dit...!