torsdag, oktober 11, 2007

Kells og Biggs



I 1995 inviterte R. Kelly med Ronald og Ernie Isley på sangen "Down Low (Nobody Has To Know)" (fra albumet R. Kelly) og ga brødrene pelsekåper og introduserte dem for et yngre publikum (Ron var allerede godt over femti år).

I "Down Low (Nobody Has To Know)" blir man for første gang introdusert for Ronald Isleys karakter Mr. Frank Biggs. I videoen skal Biggs bort på forretningsreise og gir Robert en bunke penger og nøklene til Bentleyen og ber han pent om å ta seg av sin kjæreste Lila Heart, mens han er bortreist. Kells får beskjed om å gi Lila det hun vil, men understreker at han aldri får røre henne. Kells lover dette og Biggs stoler på at (alltid sprengkåte) Kelly holder sitt ord. Det skulle han selvfølgelig aldri ha gjort.



Etter suksessen med "Down Low..." tok Ronald Isley til seg Mr. Biggs-navnet og fulgte, med god hjelp fra Kells, opp med flere utroskapshistorier. Kelly skriver og produserer sangene og stjeler dama til Biggs hver gang.

I "Contagious" fra 2001-albumet Eternal overrasker Biggs nok en gang R. Kelly i sin seng med hans dame ("What I saw was enough to drive a preacher wild"). Sangen ble deres største hit siden "Don't Say Goodnight (It's Time For Love)" fra 1980 og sørget for at Eternal debuterte på tredjeplass på Billboard.

Skiva Body Kiss, som i hovedsak er produsert av R. Kelly, kom to år senere og takket være den nye utroskapshistorien "Busted", ble albumet det første i Isley-brødrenes karriere som debuterte som nummer 1 på Billboard. (Albumet inneholder også "Showdown Vol.1". Del to av denne finner du på R. Kellys Chocolate Factory.)

I videoen til "Contagious" fra Eternal har Kelly forvillet seg opp i Biggs' seng med hans mye yngre dame (legg merke til hvordan Kells henvender seg til kameraet når han blir busta):



Historien fortsetter i videoen til "Secret Lover" som også er hentet fra Eternal. Kelly er riktignok hverken med på låta eller i videoen, men vi får se Ronald masere og kaste blomsterblader på en ung pike i et boblebad:



I "Busted" går fortsatt Kelly bak ryggen til Biggs som, etter å ha blitt lurt flere ganger, nå lukter lunta og kaster dama på dør når hun ikke har alibiet i orden:




I begynnelsen av denne måneden slapp Ronald og Ernie julealbumet I'll Be Home For Christmas. Ronald ble forøvrig dømt for skatteunnlatelse i fjor da det viste seg at han skyldte 3,1 millioner dollar. Biggs skal angivelig ha foretrukket å få betalt kontant i svarte penger etter konserter, i tillegg til å ha hevet sjekker skrevet ut til sin bror O’Kelly Jr., som døde i 1986.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Fantastisk

Anonym sa...

Er det dere som tar bilder for kingsize (på byen) Anywho, den dama som ble avbildet så mye på juicy kvelden, som så kjent ut, er hun dama som er med i karpe's show video.

Freshe videoer av Gwen!

Anonym sa...

Makan til match made in heaven. Ron Isley og R. Kelly. Nothing but classic material!

Anonym sa...

sier seg vel nesten selv at du ender opp på hospital med lapp på øyet hvis du kødder med dama til mr.biggs.

vakkert gjensyn med vanvittig fine låter!

definitivt for gutta, ikke p3.