søndag, februar 03, 2008

Stretch Armstrong

Det ble dessverre ikke noe Bergen på oss denne helgen da vi ble ofre for snøkaoset som herjet på Gardemoen fredag kveld. I stedet ble vi sittende og se på Superbad og drikke øl på flyplassens sportsbar, fram til alle avgangene til slutt ble kansellert.
Kvelden var enda ung så vi tok kontakt med Patski Love som skulle få besøk av Stretch Armstrong på Blå den samme kvelden. Da vi snakket med Pat var han utenfor ankomsthallen i snøen og ventet på Stretch. Etterhvert kom beskjeden om at flyet hans var omdirigert til Gøteborg.

Da vi hadde passert Kløfta på vei tilbake til Oslo ringte Stretch til Pat og fortalte at han hadde landet på Gardemoen allikevel. Vi kjørte tilbake. Da vi kom fram hadde unge P. Hauge gått tom for batteri og løp rundt inne på ankomsthallen uten å finne Stretch. Vi fikk ladet telefonen på en café og mottok etterhvert meldinger fra en sint DJ som sto og ventet utenfor det han trodde var Gardemoen flyplass. Så fikk vi en melding da han skjønte at han var i Sverige.

Før vi dro nedover til Blå smatt vi innom et lite vors på showrommet til WESC på Majorstua. I kjent stil denne kvelden ble bilen til Pat låst inne i en bakgård tvers over gata, takk til Coke som viste muskler og fikset det...Til tross for sinnsykt mye lok ble det en kul kveld. Patski F. Baby fikk god hjelp fra DJ Breakneck og holdt på publikum i de timene Stretch satt på bussen til Oslo. Han dukket endelig opp litt før tre, og fikk spilt skiver i drøye 20 minutter etter å ha reist i 21 timer... Ryktene skal også ha det til at en norsk dj-trio i samarbeid med en norsk klesbutikk tapte endel tusenlapper på at Stretch Armstrong var snobbete og ikke ville mellomlande i Warsawa en gang i fjor da han var booket til et arrangement på Blå, og ble hjemme i New York. Karma?Flere bilder fra denne kvelden finner du på din nye favorittside OsloNights.no
!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha! Morsom post!

LK sa...

Doh!

Anonym sa...

Karma!!!!

break sa...

fet post! skulle nesten ønske jeg kunne save den

Patski sa...

SYK, SYK kveld på alle måter!!!

Luke Jaywalker sa...

Jeg vil på vegne av meg selv si at jeg har DJet med solbriller FØR P.A Ski og Three Times Dope-kollega Break! ...dog foretrekker jeg med glass.

Play Arcade Games sa...

pen blog med mye bra innhold, keep up the good work som de sier :)