torsdag, mars 13, 2008

Lil Wayne ft. Static Major - LollipopSkulle passe fint i dag. Feiende flott singel!

9 kommentarer:

Leif sa...

Ikke for å være grinete i disse Weezy-tider i Oslo, men hvor tam er ikke denne singelen..?

Lollipop-metaforen brukte jo 50 opp i Candy Shop og vocoder-syngene rapper føler jeg Snoop tok patent på..Ødelegger jo det som er interessant ved Wayne - nemlig stemmen og flowen...eller må jeg bare høre på den flere ganger??

Kos dere på konsert, folkens!

-småmisunnelig newyorker-

$$ - bling bling king sa...

enig med wack track

ben laden sa...

Han lil wayne blir jo bare mer og mer spennende!

Smartphone sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

keepin´it real? fytti helvete, han derre lil wayne kan du få billig av meg. synes han hadde fete greier før i tida, og da drought 3 likte jeg også godt, selv om weezy stort sett bare sto for rima. Kanskje er det akkurat der problemet ligger? jeg veit da faen. veit ikke nok, jaffal, men den låta her er noe av det verre jeg har hørt av mister cash money. Og det er definitivt det verste jeg har hørt av gangster-rappere som går kommers og soft. det funker nesten aldri. Han bør i hvert fall holde seg unna jonsin og deezle, eller hva han heter, for ALL fremtid.

Anonym sa...

et problem er vel at han spytter på alt mulig og kaster ut nye låter hele tiden. Kvantitet/kvalitet. Nå er jo dette en singel og det meste som har blitt spillt av wayne i det siste har vært mixtapetracks, så muligheten for at han faktisk har noe å si på albummet er fortsatt der...

Anonym sa...

drittlåt punktum.

ozzzzzy87 sa...

Er ultra weezy fan, men dette skuffa meg sykt.. håper ikke albumet blir helt t-pain det også.. Satser på mer Tha Leak style!;D

Play Arcade Games sa...

pen blog med mye bra innhold, keep up the good work som de sier :)