fredag, juni 18, 2010

G-Side - Back 2 The FutureStadig vekk dukker det opp nye, fantastiske G-Side-låter ut av intet, gjerne med spontanmekka video på kjøpet. Denne er produsert av R-Dot og er et nytt eksempel på at disse gutta holder koken.

Davey Boy Smith fra Southernhospitality oppsummerer rappingen godt:

What is essentially just black light takes on a more potent form, leaving the viewer half-stunned as Clova flows between a rap and a whisper, and ST, ever his partner’s sonic polar opposite, rap’s like that fighter that keeps hitting you with big punches but holds back just enough so he can keep on hitting you, switching up boxing styles for the fans as he floats and stings.


Hvis man skal legge til en kommentar, må det bli denne: Jeg kan virkelig ikke skjønne at det er så veldig mange andre som lager like utvungen hiphop for tiden. Noe av det som plager meg med de fleste av artistene som får oppmerksomhet og kjærlighet for tiden - og jeg tenker på så forskjellige artister som Eminem, Drake, Royce, B.O.B., Lil B og til og med Jeezy eller en favoritt som Big Krit - lager musikk som - i hvert fall til tider - høres frykelig villet ut, som om de forsøker å fylle en eller annen rolle i større grad enn at de bare lager god musikk. (Det finnes selvfølgelig unntak: det er bare å bla nedover førstesiden på denne bloggen.) Det flotteste med G-Side er kanskje rett og slett at så godt som all ny musikk som kommer fra dem føles like naturlig som å puste.

Oppdatert med mp3: G-Side - Back 2 Tha Future (prod. R.Dot)

Ingen kommentarer: