onsdag, desember 08, 2010

Chris Lee ft. G-Side - Drunk Dialer RemixChris Lee feat G-Side - Drunk Dialer Remix
Alternativ lenke her.

Da Huntsville, Alabamas store sønner G-Side forsvant ut i aprilnatten etter å ha spilt inn Money In The Sky sammen med Chris Lee og Basmo Family, stakk vi til dem noen eksemplarer av Love Ghost. Det tok ikke lang tid før vi hørte fra dem igjen: de elsket skiva og ville ha mer Chris Lee. Ikke lenge etter var planen om et videre samarbeid klar. Dette, mine damer og herrer, er den første frukten av dette samarbeidet: en remix av den aller fineste låta på Love Ghost, Drunk Dialer. Vi er svært fornøyd selv. Ikke minst fordi G-Side låter så bra og så nakne over en beat som verken er hip hop eller R&B. Dette er tidløs soul, men ikke på den blasse Mark Ronson-måten der man repeterer gamle triks om og om igjen som om musikkhistorien er en eneste stor loop. Nei, dette er noe annet, dette er musikk som er tidløs i kraft av det den uttrykker: ensomhet, skjønnhet, smerte, lengsel.

Og det kommer mer. Chris Lee er med på vokal på hele to spor på G-Sides nye album, The One... Cohesive, som slippes 1.1.2011, og ett av disse sporene er co-produsert av Basmo Fam. Det eneste jeg kan love er at alt blir annerledes - og enda bedre - enn du tror.

Originalen, uten G-Side, men med mer Chris, finnes fortsatt på Love Ghost-albumet. Kjøp det hvis du ikke allerede har det!

1 kommentar:

Anonym sa...

hvilken font er det