søndag, februar 20, 2011

Big Ice & Oral Bee: Pionerer

Big Ice og Oral Bee blir bare bedre og bedre, og denne fremtidige norske rapklassikeren er rett rundt hjørnet:

Denne låta er en av tre låter som kun blir å finne på den fysiske CD-en, så vær sikker på å forhåndsbestille "Pionerer" fra bigiceproductions@hotmail.com.


Presseskriv:

Da har tiden endelig kommet! Big Ice & Oral Bee sin skive, Pionerer slippes str8 out tha trunk 28 februar. Hardcopy kan forhåndsbestilles nå påbigiceproductions@hotmail.com, og blir sendt ut i slutten av februar. Send en bestilling på mail, og vi sender deg kontonummer osv. Kun kr. 150,- inkl. frakt for 19 classic West Coast smashes som vil holde deg G´ed up hele sommer´n.

Hardcopy´n inneholder hele tre bonus tracks som ikke blir å finne på iTunes utgivelsen, mens iTunes utgivelsen inneholder en bonus track som ikke blir å finne på hardcopy´n. Bestill nå, så er musikken til våren/sommer´n i boks!

BIG ICE & ORAL BEE: PIONERER

(Da Playboy Foundation Ent. / Big Ice Productions)

Veteraner. Legender. Triple O.G’s!

Big Ice og Oral Bee er tilbake med årets beste norske album… PIONERER! Mens andre norske rappere gir ut en mixtape hvert femte år er Da Playboy Foundation Entertainment her med sin fjerde albumutgivelse siden sommeren 2009. Big Ice fikk stor applaus fra både gatene og media for sine compilations ”Stackin Beats” (2009) og ”Trunk Of Funk” (2010). VG og Dagbladet kastet endelig 5’ere etter den norske talkboxkongen, mens Oral Bee mottok gode tilbakemeldinger (på Nesoddbåten etc.) for sitt tredje soloalbum, ”Putter Det Ned As Usual” (2009). Nå har de slått seg sammen for å lage et westcoast-mesterverk! Et album som vil være en absolutt nødvendighet i livene til alle playboys og playgirls der ute. Bare låttitlene i seg selv vil få dirty hoes over hele landet til å skjelve i knipemusklene… ”Hubba Bubba”, ”Min Lille Chihuahua”, ”Bosser Opp, Bosser Ut”, ”Oompa Loompa”… klassikerne kommer på rekke og rad. Vi snakker bangers på toppen av bangers, smashes på toppen av smashes!!! To av låtene er produsert av Bay Area-produsenten Rob-E (Mistah FAB, Jay Rock etc.).. Dubs up eller ingenting... i 2011 er det "PIONERER" som gjelder!!!

Ingen kommentarer: